Rendőrségi hírek

Vegyesbolt tetőszerkezete kapott lángra húsz négyzetméteren Kállósemjénben, a Kossuth utcában szerdán.
Letért az úttestről és a tetejére borult egy személyautó kedd este a Balkány és Biri közötti útszakaszon. Az autó műszaki mentését a szakolyi önkormányzati tűzoltók végzik, akik a jármű utasát feszítővágó segítségével szabadították ki. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.
Kétszáz négyzetméteren égett a száraz fű és a szemét Nagyhalászban, a Gyár utcában vasárnap, amelyet az ibrányi önkormányzati tűzoltók gyorssugárral és kéziszerszámokkal oltottak el.
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 26-án Nyíregyházán elfogtak egy 53 éves kállósemjéni lakost. A férfi ellen Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.
Megújult a bűnügyi és baleseti interaktív térképtár, a rendőrségi térképek csütörtöktől a terkep.police.hu oldaláról érhetők el, júliusig tesztüzemben – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
Villanyoszlopnak ütközött és az oldalára borult egy gépkocsi Kállósemjénben, a Kossuth úton, a Dózsa György utcánál.
Vaja - Rablás Vaján: a nyomozók elfogták és őrizetbe vették a feltételezett tettest.
Kállósemjén - Elsődleges információk szerint a balesetben senki nem sérült meg.
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. április 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.
Nyírmihálydi - Az út menti árokba hajtott egy gépkocsi a Szakolyt és Nyírmihálydit összekötő úton.
A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 6-án Nyírbélteken elfogtak egy 29 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyírbátori Járásbíróság járművezetés bódult állapotban vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.
Leszakadt egy tölgyfa ága és fennakadt a mellette lévő fán, veszélyeztetve ezzel a gyalogos és járműforgalmat, valamint egy villanyvezetéket is Mátészalkán, a Kalmár soron szerda délután.
Műszaki mentés céljából a nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltókat riasztották a balesethez.
Szemtanúk szerint az autó iszonyatos sebességgel közlekedhetett, ugyanis eltalálta a magasban lévő táblát. A BMW vezetőjét még nem találták meg; úgy tűnik, hogy a saját lábán hagyta el a helyszínt.
A Levadászva csoport információi alapján a baleset késő délután történt a nagykállói Dózsa György utcában. A szemtanúk szerint egy személygépkocsi sodort el egy gyereket.
A jármű vezetőjét a mentők a szakolyi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt kiemelték, állapotát vizsgálják. Az egység áramtalanította a gépkocsit. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták. A helyszínre a szakolyi önkéntes tűzoltók is kiértek.
A Nyíregyházi Járásbíróság 2019. február 27-én gyorsított eljárásban 45 nap elzárásra ítélte F. F. vádlottat állatkínzás bűntette miatt.
Tiszakanyárnál és Anarcsnál is árokba csúszott egy kisbusz. A beavatkozók áramtalanították a járműveket és a társszervekkel együttműködve a közlekedés biztonságát segítették elő. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.