„Őszintén hiszem, hogy Tamás fentről is követi és segíti majd együttesét a mérkőzéseken.”

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Kotricz Zoltán, a Kálmánháza edzője

Tiszalök–Bököny: – A Tiszalök nagyobb tapasztalattal bíró egyesület, az újonc ellen egy nehéz mérkőzésen, de úgy gondolom, hazai pályán otthon tudja tartani a három pontot.

Kálmánháza–Rakamaz: – A Rakamaz idén is bajnokesélyes csapat, amit már az első fordulóban is bizonyított nagyarányú győzelmével. A két egyesület más célokért küzd, ellenfelünk idegenben is a találkozó esélyese. A pontszerzés már bravúr lenne a részünkről, amivel azt hiszem, elégedettek is lennénk.

Nyírlugos–Kállósemjén: – Soha nem könnyű felállni egy nagy pofon után. Ha a hazaiak tudják magukat függetleníteni a rakamazi fiaskótól, és az adott mérkőzésre maximálisan koncentrálni, akkor megnehezíthetik a vendégek dolgát, ellenkező esetben ez az erős Kállósemjén nem fog idegenben sem kegyelmezni.

Kótaj–Nyíribrony: – A forduló rangadója ez mindenképp. A hazaiak idén nagyon erősnek tűnnek, de az ibronyiak kerete sem rossz. A Kótaj esélyesebb otthon, de benne van a mérkőzésben akár egy pontosztozkodás is.

Kék–Levelek: – A Kék játékereje számomra még ismeretlen, a Levelek is átalakult. Most úgy érzem, mindkét csapat megszerzi első pontját.

Apagy–Geszteréd: – Az Apagy jól erősített idén is, így szinte mindenki azt várja, hogy a dobogós helyekért fognak küzdeni Németh Attila barátomék. Egyértelműen a mérkőzés esélyesei a hazaiak, viszont azt a csapatot, ami 9 emberrel nyer meg egy mérkőzést, nem szabad lebecsülni! A tippem mégis hazai siker.

Nyírbéltek–Encsencs: – A pályaválasztó béltekieknek nem szabad már az elmulasztott esélyen keseregni az első fordulóban, mert a vendégek igen kíméletlenek elöl, könnyen kihasználják ellenfelük hibáit. Döntetlen vagy vendéggyőzelem a tippem.

Nagykálló–Tiszavasvári: – Először is szeretném itt is kifejezni őszinte részvétünket a vendégegyüttes elhunyt nagyszerű játékosa miatt a gyászoló csapattársaknak, vezetőknek és a mély fájdalommal küzdő családtagoknak. Őszintén hiszem, hogy Tamás fentről is követi és segíti majd együttesét a mérkőzéseken.

Kívánom, hogy a nagykállói és tiszavasvári szerelésben játszók egy sportszerű és fantasztikus mérkőzésen adózzanak Lajos Tamás tiszteletére. A szurkolók pedig sportszerű keretek között buzdítsák a csapatokat, mert az élet nem elég hosszú ahhoz, hogy mindent elmondjunk, kifejezzünk, elbúcsúzzunk és rájöjjünk, hogy vannak sokkal fontosabb dolgok is, mint a hétvégi eredmény. A mérkőzés végeredményét nem szeretném megtippelni.

Nyírerdő csoport

Tippel: Gombkötő Sándor, a Demecser játékos-edzője

Gyulaháza–Demecser: – A Gyulaháza az egyik olyan csapat, ahol kijelentették, hogy bajnokságot akarnak nyerni. A másik mi vagyunk, de csak vicceltem. Nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent megteszünk, hogy elrontsuk a falunapot, bárhogy is alakuljon az eredmény, a meccs utáni vendéglátást elfogadjuk.

Tuzsér–Nyírmada: – Úgy vélem, a tuzséri fiatalok otthon behúzzák a kötelezőt a még nem teljesen kész madaiak ellen.

Vaja–Berencs FC: – Ha törik, ha szakad, a Vaja behúzza ezt a meccset, az a Vaja nem az Ajak.

Ajak–Szabolcsveresmart: Ajakon mindig is nehéz volt nyerni, a vendégeknek sem lesz egyszerű, az egy-egy ponttal mindkét csapat elégedett lesz.

Pátroha–Ópályi: – Pátroha jó csapat rutinos edzővel, a focit mindennél jobban szerető elnökkel, egy jóképű szertárossal, ők a meccs esélyesei, de az ópályiak, akiket üdvözlünk a megyei II.-ben, ravasz róka edzőjükkel biztosan kifundálnak valami trükköt.

Nyírkarász–Dombrád: – A Karász átalakult, úgy gondolom, a rutin és a hazai pálya mellettük szól.

Gergelyiugornya–Ladányi TC: – Nálam Ugornya az egy titkos favorit, nem megbántva a ladányi barátainkat, de ezen a meccsen a zászló nem nekik áll.

Fényeslitke–Őr: – Mindkét csapat jól kezdett, úgy vélem, a vendégek közelebb fognak állni a győzelemhez.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Borza László, a Nagydobos edzője

Vámosoroszi–Kölcse: – A hazai gárda a csoport legerősebb csapatainak egyike, nagy valószínűséggel ezt a meccset is megnyeri.

Nábrád–Nyírvasvári: – Döntetlen körüli eredmény.

Milota–Jánkmajtis: – Az osztály legjobb állományával rendelkező Jánkmajtis begyűjti a három pontot.

Nagydobos–Kocsord: – Erős ellenféllel játszunk, de hazai pályán csak a győzelem lehet a célunk,

Terem–Nyírcsaholy: – A Csenger elleni győzelem akkor ér valamit a csaholyiaknak, ha ismét nyernek. A tippem kettes.

Csenger–Hodász: – Hazai győzelem.

Csengersima–Szatmárcseke: – Ez is hazai győzelem lesz.

Tisztaberek–Beregdaróc: Döntetlen körüli eredményt tippelek.

További hírek