„Egy-két távol maradó játékosom elgondolkozhat, hogy mit művel”

Nyírerdő csoport

Berencs FC-Gyulaháza 2-2 (1-0)

Rétközberencs, 200 néző, v.: Lipták.

Berencs FC: Kromplák-Baráth (Demjén), Kóka, Koi (Kóka), Kovács Cs., Gábor, Farkas, Kállai, Baglyos, Rácz, Szabó Á. (Ladányi) Edző: Tóth Ottó.

Gyulaháza: Bandor-Köblös, Szikszai (Savrnoh), Bálint (Torma), Tóth F., Lakatos P., Tóth D., Csercsai, Horváth M. (Németh), Kozma, Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Gól: Kállai 2, illetve Német, Lakatos P. Ifi: 2-9.

Tóth Ottó:- Jó játékvezetés mellett, fordulatos mérkőzésen igazságos döntetlen született a bajnokaspiráns ellen. További sok sikert kívánok a vendégeknek.

Bardi Béla elnök:- Nem játszottunk jól, de a második félidőben nagy erőfeszítéseket tettünk, azért hogy megnyerjük a mérkőzést. Sajnos egy hatalmas potyagól miatt meg kellett elégednünk az egy ponttal. Gratulálok a hazaiaknak, további sok sikert kívánok nekik.

Vaja-Tuzsér 2-1 (1-0)

Vaja, 100 néző, v.: Lövei.

Vaja: Papp, Lakatos T., Borsi, Jávor, Soltész Á., Zakor János (Vakarcs), Pásztor, Mulutó (Zakor József), Zakor G. (Simák), Konrád (Mocsár), Soltész B (Lénárt). Edző: Kiss Attila.

Tuzsér: Nagy-Sztojkó (Balogh A.), Balogh N., Koszta, Balogh M., Farkas, Szőke, Setét (Szabó T., Balogh D.), Balogh Zs., Jónás K. II., Jónás K. I. (Balogh T.). Edző: Szabó István.

Gól: Zakor János, Mocsár, illetve Balog R. (11-esből) Ifi: 4-1.

Kiss Attila:- Tudtuk, hogy nem lesz könnyű. Az első félidőben azt csináltuk, amit begyakoroltunk, a másodikat viszont álmosan kezdtük, de behúztuk a kötelezőt. Gratulálok mindkét csapatunknak a győzelemhez.

Szabó István:- Nem érdemeltünk vereséget, mert a futballt mi játszottuk a mérkőzésen. Sajnálom a csapatomat, hogy mégis pont nélkül maradtunk Vaján. Megyünk tovább, hogy elérjük a kitűzött célunkat.

Dombrád-Őr 3-1 (3-0)

Dombrád, 50 néző, v.: Király.

Dombrád: Szabolcsi-Molnár (Lukács), Birke, Kovács E., Fábián (Horváth), Borbély, Czap, Illés, Hajdú, Molnár P., Méhész. Edző: Tóth János.

Őr: Oláh- Szabó V., Deme, Varga, Kézi, Tisza, Erdei (Bencze), Benkő (Kendl), Szabó L. (Szabó A.), Tóth G., Jenei. Edző: Kálmándi Bertalan.

Gól: Molnár, Borbély, Kovács E. illetve Kézi. Ifi: 0-3.

Tóth János:- véleményem szerint az első félidőben még ilyen arányban is megérdemelt volt a vezetésünk, a második félidőt nem tudom értékelni… Egy mentségünk lehet, hogy tíz egészséges játékos lépett pályára, így örülünk a három pontnak.

Kálmándi Bertalan:- Bejött a két edző tippje. Az első félidőt nagyon csúnyán elrontottuk, a másodikban feltámadtunk, de így is a jobb csapat győzött. Gratulálok a hazaiaknak és a saját ifinknek a győzelemhez.

Pannónia Zrt. csoport

Tiszalök-Geszteréd 1-0 (0-0)

Tiszalök, 100 néző, v.: Szikszai.

Tiszalök: Szombati-Balogh S., Szanics (Major), Balogh A., Kiss R., Lakatos K., Puncsák, Péntek, Aszalós M. (Kiss A.), Aszalós T. (Kiss A.), Bacskai (Fábián). Edző: Nagy Gábor 30-360-5187

Geszteréd: Bacsó-Balogh D., Szilágyi, Papp, Gilányi, Serbán, Dobos, Lovas, Géczi, Orsó, Balázsi. Edző: Géczi Péter, edző: 20 373 8061

Gól: Bacsaki. Ifi: 3-0

Nagy Gábor:- Gyenge játékkal nyertünk meg egy nagyon nehéz mérkőzést. A három pont megszerzése volt a célunk,ezt el is értük. Pozitívum, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót. További sok sikert a Geszterédnek.

Géczi Péter:- A hét hiányzóm ellenér úgy gondolom, hogy rászolgáltunk volna legalább a döntetlenre. Egy-két távol maradó játékosom pedig elgondolkozhat, hogy mit művel. Gratulálok a Tiszalöknek.

További hírek