„Csodálkoztam, hogy az a pár néző, aki kijött a meccsre, nem kötötte fel magát az első villanyoszlopra”

Levelek-Rakamaz 0-2 (0-1)

Levelek, 150 néző, v.: Kiss.

Levelek: Varga – Gebri, Csoma, Anda, Mocsár (Csekk), Svelta (Ugyan), Bakró, Kristófi, Gulyás, Vass, Pekk. Edző: Gebri György.

Rakamaz: Csobán – Kacsúr, Tóth, Kántor, Bíró (Dudás M.), Galambosi (Dudás B.), Károlyi (Venczel), Kovács (Bagoly), Anderka (Málik), Szívós, Cseh. Edző: Veigli Géza.

Gól: Bíró, Szívós.

Ifi: 0-5.

Gebri György: -Úgy érzem felvettük a kesztyűt, két szerencsétlen góllal kaptunk ki, többet érdemeltünk volna. Gratulálok a srácoknak. Ha minden meccsen ez a hozzáállás és küzdelem lenne, most más célokért küzdenénk. Nem adjuk fel.

Veigli Géza: – Az első fél órában nem volt rossz,de a jó nem ilyen. Aztán pontatlanul sok hibával játszottunk. Nyertünk ugyan de ez a későbbiekben kevés lesz. Gratulálok az ifinek rangadót nyert idegenben.

Geszteréd-Encsencs 3-7 (3-3)

Geszteréd, 100 néző, v.: Valu.

Geszteréd: Nagy A. – Seres (Balogh), Horváth (Szilágyi J.), Papp (Szilágyi P.), Szilágyi, Nagy M., (Gilányi), Géczi, Mikó, Balázsi, (Kiss), Birovecz, Serbán. Edző: Géczi Péter.

Encsencs: Szvára – Horánszki, Szilágyi (Illés), Varjasi (Szedlár), Tallódi (Kiss Z.), Balogh (Bíró Zs.), Biró (Kiss Á.) Csörgő, Konyha, Bíró, Sós. Edző: Szedlár János.

Gól: Birovecz 2, Szilágyi Z. (11-es)

Kiállítva: Serbán (70.p)

Ifi: 3-3.

Géczi Péter: – Újabb szomorú vasárnap, óriási statisztái vagyunk ennek a bajnokságnak. Gratulálok a vendégeknek.

Szedlár János: – Annyit tudnék erről a meccsről mondani, hogy nagyon fordulatos meccs volt. Gyorsan vezettünk három nullra. Utána viszont három hárommal mentünk pihenőre. Fizikai fölényünknek hála a második félidőben újra gólokat rúgtunk és sok helyzetet alakítottunk ki.

Bököny-Kállósemjén 1-3 (0-2)

Bököny, 80 néző, v.: Rácz.

Bököny: Fábián – Asztalos, Ábrók, Bánfi, Tóth, Szedlár, Pelles, Danó, Marozsán, Bucsku, Kiss. Edző: Marozsán Mihály.

Kállósemjén: Papp – Marozsán Zs., Kóth, Mészáros T., Hamza, Szabó, Mészáros M. (Bencs), Marozsán M.(Páll), Vass, Docsa (Zsiros), Lábas. (Erdei). Edző: Mészáros Ákos.

Gól: Tóth, illetve Szabó, Páll, Hamza (11-es)

Ifi: 0-8.

Marozsán Mihály: – Kállósemjén, jobb csapat volt mint mi, gratulálok nekik.

Mészáros Ákos: – Örülünk a három pontnak.

Nyíribrony-Tiszavasvári 1-3 (0-1)

Nyíribrony, 100 néző, v.: Gergely.

Nyíribrony: Kerekréti – Gyarmati, Dobránszki, Szabó, Mihalovics (Sándor), Marincsák, Imre, Kantár, Galamb, Juhász, Tóth. (Papp). Edző: Marincsák Viktor.

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka T., Mészáros, Gyákum, Szolyka G., Holozsnyák, Bolega (Tóth), Veres, Ujj, Nagy (Lakatos), Bolgár. Edző: Nagy István.

Gól: Mihalovics (11-es), illetve Holozsnyák, Ujj, Bolgár.

Ifi: 3-3.

Marincsák Viktor: – Simának tűnik az eredmény, de nem volt az a mi helyzeteink kimaradtak. Az ellenfél ezt könyörtelenül kihasználta. Összetartásunkat mutatja, hogy már másfél órája vége a meccsnek és a nyilatkozatot nem tudom elküldeni mert az öltözőben ülünk és beszéljük a meccset. Ez a mi erényünk, ezt senki nem veheti el tőlünk.

Nagy István: – A mai mérkőzésen megmutattuk, hogy megfelelő hozzáállással és alázattal meg lehet nyerni a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak valamint az ifinek, akik megtettek mindent, hogy sikeresen zárjuk a hetet.

Kék-Nyírlugos 0-0 (0-0)

Újdombrád, 80 néző, v.: Knobloch.

Kék: Himmer – Poór (Horváth), Szurcsik, Szegedi (Kerekréti), Szuromi, Bodó, Szabó, Ignácz, Csombók, Sinka, Dócs. Edző: Fabók István.

Nyírlugos: Fehér – Kavalecz, Illés, Dankó, Jávor, Horváth, Nagy, Farkas, Kállai, Csákányos, Holló. Edző: Kavalecz Béla.

Ifi:4-0.

Fabók István: – Nagyon csodálkoztam, hogy az a pár néző, aki kijött a meccsre nem kötötte fel magát az első villanyoszlopra. Szerintem a titkos szolgálatok ilyen meccsekkel vallatnak. Szegény labda annyira sírt, már nem akart vissza menni a pályára.

Kavalecz Béla: – Magam és a csapat nevében őszinte részvétet kívánunk Petrás Mihálynak. A mérkőzésről annyit, hogy igazságos döntetlen született.

Apagy-Kálmánháza 3-2 (2-1)

Apagy, néző, v.: Pokoraczki.

Apagy: Polgári – Korpás, Balogh, Halastyák, Árpási, Kozák, Németh, Marcsek, Hegedüs, Marics, Bakró. Edző: Németh Attila.

Kálmánháza: Pécsi – Hirka ()Bene), Szalka, Ádám, Sramkó, Kotricz, Sira, Szilágyi, Fekete, Petics, Korsoveczki. Edző: Kotricz Zoltán.

Gól: illetve Kotricz, Szilágyi.

Ifi: 3-2.

Németh Attila: – Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben a helyzetek alapján le kellett volna zárni a mérkőzést. Nem sikerült. Gratulálok Kálmánházának a második játékrészben nyújtott teljesítményért. Örülünk a három pontnak. Győzelmünket Marcsek Maja születésére ajánljuk. Isten hozott világunkban.

Kotricz Zoltán: – Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, ami végig izgalmas volt. Büszke vagyok srácokra a csapatra, mert több hiányzó ellenére volt aki sérülten is vállalva a játékot mindent megtettek a pályán. Az első félidőben a széllel elég nehezen birkóztunk meg. A második félidőben a mi akaratunk érvényesült jobban. Minimum a döntetlenre rászolgáltunk volna. Az ellenfelünk harmadik góljánál a játékékvezető a kárunkra tévedett. A sárga lapok elosztása sem volt a egyenlő a mai mérkőzésen. Gratulálok az Apagynak. MI pedig készülünk a következő meccsre.

Nyírbéltek-Kótaj 1-1 (0-1)

Nyírbéltek, 100 néző, v.: Resán.

Nyírbéltek: Nagy – Balogh, László, Balogh L., Horváth, Kevert, Dobos (Ugyan), Gyarmati (Rácz), Kurucz, Mándi, Sárga. Edző: Tóth Tibor.

Kótaj: Szabó – Fabu, Hangácsi, Karacs, Huncsik (Ferenczi M.), Sárközi, Lukács (Haller), Ferenczi (Tóth), Rácz, Verner, Lakatos. Edző: Seregi Mihály.

Gól: Horváth illetve Rácz.

Ifi: 1-0.

Kevert Krisztián megbízott edző: Megérdemelten szereztük meg az egy pontot. További őrizzük a hazai veretlenséget. Gratulálok az ifi csapatnak.

Seregi Mihály: – Gyengén játszottunk, gratulálok a hazaiak pontszerzéséhez.

Tabella: Pannónia Zrt. csoport

1.Kótaj 9 8 1 – 40-5 25
2.Rakamaz 9 7 2 – 51-923
3.Apagy 9 7 – 2 28-12 21
4.Nagykálló 9 6 1 2 28-19 19
5.Kállósemjén 9 6 3 – 26-10 17
6.Encsencs 9 5 – 4 27-28 15
7.Tiszavasvári 9 4 2 3 30-21 14
8.Kék 9 3 2 4 19-22 11
9.Nyíribrony 9 3 1 5 17-26 10
10.Tiszalök 9 3 – 6 16-32 9
11.Nyírbéltek 9 2 3 4 19-31 9
12.Kálmánháza 9 2 2 5 11-20 8
13.Nyírlugos 9 2 1 6 15-39 7
14.Bököny 9 2 – 7 20-39 6
15.Geszteréd 9 1 1 7 12-29 4
16.Levelek 9 1 1 7 10-27 4

További hírek