Bódultan, jogsi nélkül vezettek – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 6-án Nyírbélteken elfogtak egy 29 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyírbátori Járásbíróság járművezetés bódult állapotban vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 6-án Nyírbátorban intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 19 éves helyi lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a sofőrt a Nyírbátori Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta, ezért szabálysértési őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2019. május 6-án Nagykálló külterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 22 éves vásárosnaményi lakost. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a járművezetőt a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsére előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

További hírek